Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Het aanvoeren van gipsplaten over water: de voordelen en bijzonderheden

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is al een aantal jaren gespecialiseerd in het aanvoeren van gipsplaten over water. Lees alles over de voordelen van deze transportwijze.
18-01-2022
lees verder

Klant aan het woord: Bouwbedrijf Steenbeek

Van Keulen laat graag klanten aan het woord. Dit keer Jasper Steenbeek van Bouwbedrijf Steenbeek, die vertelt over een bijzonder project.
07-01-2022
lees verder

Gemeente Amsterdam controleert Tijdelijke Verkeersmaatregelen strenger

De Gemeente Amsterdam controleert Tijdelijke Verkeersmaatregelen vaker en strenger. Lees hier alles over de aangescherpte maatregelen.
06-12-2021
lees verder

Kadeherstel met prefab-schorten

Prefab-schorten zijn een innovatieve oplossing voor herstel kademuren. Laurenzo Victorie van Rutte Groep vertelt over het pilotproject in Amsterdam
23-11-2021
lees verder

Nieuwe vrachtwagens Van Keulen voldoen aan strenge eisen gemeente Amsterdam

De milieuregels van de gemeente zijn een belangrijk onderwerp voor Van Keulen. Ook vanuit ons MVO-beleid willen we graag een bijdrage leveren aan een beter milieu met ‘groene’ vrachtwagens.
12-11-2021
lees verder

Bouwtransport over water

Waar mogelijk zet Van Keulen in op bouwtransport over water, samen met partner PK Waterbouw. Business developer Bart Verweijen vertelt.
05-11-2021
lees verder

Take-it Bags van Van Keulen, een slimme oplossing voor bouwafval

Het afvoeren van bouwafval in de binnenstad wordt steeds lastiger. Van Keulen biedt een oplossing met Take-it Bags. Lees hier de voordelen voor de aannemer.
02-11-2021
lees verder

Klant aan het woord bij Van Keulen: Aannemingsbedrijf HR Construction

Hoe ervaart aannemingsbedrijf HR Construction de samenwerking met Van Keulen Hout en Bouwmaterialen? Aannemer Edwin Heijtlager vertelt.
05-10-2021
lees verder

VAN KEULEN LANCEERT APP!

Sinds kort is onze app voor u beschikbaar. De uitgebreide mogelijkheden bieden u gemak, snelheid en efficiëntie in uw dagelijkse werkzaamheden. En dat allemaal via uw mobiele telefoon of tablet.
14-09-2021
lees verder

Klant aan het woord bij Van Keulen: DRD Bouw

Rick van der Wal van DRD Bouw over uitdagingen in de bouw en de samenwerking met Van Keulen.
12-07-2021
lees verder