Neem persoonlijk contact op via Telefoon 020-4604300 en wij helpen u graag verder. Telefoon 020-4604300
ACCOUNT AANMAKEN

Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Van Keulen ‘drijvende’ kracht achter realisatie 6 drijvende woningen Amsterdam-Noord

Na ruim tien jaar lobbyen, plannen en voorbereiden is het dan eindelijk zover: aan het eind van 2018 meren de eerste 6 van in totaal 46 drijvende nieuwbouwwoningen af aan de Johan van Hasseltkade in Amsterdam-Noord, ook wel bekend als kavel 30 van nieuwbouwproject Schoonschip. Het is de meest duurzame, drijvende woonwijk van Europa.
11-01-2019
lees verder

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen

Peter Bakker, onze allrounder van de binnendienst, gaat na 43 jaren trouwe dienst met pensioen. Als 23-jarige jongen begon hij als chauffeur bij Van Keulen, maar kreeg later diverse verantwoordelijkheden bij het onderhoud van het rollend materieel en groeide uiteindelijk door tot Chef Werkplaats. Elk uur dat Peter werkte bij Van Keulen, volbracht hij uitstekend, maar bovenal: met 100% hart voor de zaak.
10-12-2018
lees verder

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF

Ter vervanging van onze oude auto 10 namen Peter Bakker, de chef van ons wagenpark, en onze chauffeur Gerard Jansen onlangs een gloednieuwe DAF in ontvangst. Op ons bedrijventerrein in Amsterdam-Noord overhandigde Teun de Vos van Truckland Zaandam de sleutels van de nieuwe trekker, trailer en meeneem-heftruck.
17-09-2018
lees verder

VIDEO: Van Keulen is 100% toekomstproof

Van Keulen met eigen ogen zien, dat wil toch iedereen? Wist je dat de geschiedenis van Van Keulen teruggaat tot wel 1909? Na bijna 110 jaar zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de bouw. Niet zonder reden natuurlijk. Wij leveren in heel Nederland, maar we zijn expert in het leveren in de binnenstad van Amsterdam - ook bovenop het dakterras van een grachtenpand.
11-07-2018
lees verder

Klant Van Keulen uit zijn dak van tevredenheid

"Alle bestellingen zijn 100% foutloos en op tijd geleverd. Dat is echt uniek als je het mij vraagt.” Onlangs leverde Van Keulen 70 houten balken aan SDL Totaalbouw, bovenop het dak van 3 oude panden aan de 3e Oosterparkstraat in Amsterdam. SDL realiseerde er op dat moment een dakterras voor de nieuw gebouwde en verbouwde woningen. Sander de Leeuw, eigenaar van SDL is zeer te spreken over de levering van Van Keulen.
04-07-2018
lees verder

Jouw bestelling op maat gezaagd en dezelfde dag afhalen bij Van Keulen

Maak kennis met onze houtzagerij en profiteer van het gemak en de voordelen! De houtzagerij is de jongste tak bij Van Keulen en we zijn ontzettend positief over de uitbreiding van onze diensten.
02-05-2018
lees verder

Het dak eraf aan de Gedempte Gracht in Zaandam

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen leverde aan hoofd- en onderaannemer TBP Bouw en 4-U-2 materialen voor een mooi renovatieproject in Zaandam. In het betreffende pand zat voorheen Eric’s Automatiek, een snackbar waar elke Zaankanter wel een kroketje uit de muur heeft getrokken, een heus begrip in de Zaanstreek.
18-04-2018
lees verder

Corporaties met EasyComfort naar nul op de meter

John van de Laarschot van PIF isolatiefolie BV vertelt over totaalconcept voor energie-neutrale huurwoningen
27-08-2015
lees verder

Richard Jordan 25 jaar in dienst bij Van Keulen

Hoofd Logistiek blijft in zijn hart altijd een beetje vrachtwagenchauffeur
26-08-2015
lees verder

Genieten van SAIL-out tijdens Van Keulen-BBQ

Mooie afsluiter van bijzondere week aan het IJ
26-08-2015
lees verder