Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Klant aan het woord: bouwbedrijf De Nijs over beperkingen en uitdagingen bij bouwen in Amsterdam

Bouwbedrijf De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen. Lees hier hoe zij omgaan met de beperkingen en uitdagingen van bouwen in Amsterdam.
04-06-2021
lees verder

Fred Stoffers 40 jaar bij Van Keulen

Fred Stoffers is al 40 jaar werkzaam bij Van Keulen en waar dit vroeger heel normaal was, komt het vandaag de dag steeds minder vaak voor
12-05-2021
lees verder

Verduurzaming van de bouw

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen brengt maatschappelijk verantwoord ondernemen graag in de praktijk. Lees er hier meer over!
03-05-2021
lees verder

Willem Poos: de ultieme vraagbaak voor hout en bouwmaterialen

Willem Poos is terug van weggeweest. Niet dat hij ver uit de buurt was, want hij werkt al dik 21 jaar bij Van Keulen. Willem verlangde gewoon terug naar het dankbare werk aan de balie. Niks mis met zijn tussentijdse job op de binnendienst, maar voor hem gaat niets boven het directe klantcontact.
08-04-2021
lees verder

Maak gebruik van onze slimme self-service functionaliteiten!

U wist waarschijnlijk al dat u op onze website een uitgebreide productcatalogus kan vinden en razendsnel eenvoudig kunt bestellen. Maar het houdt niet op na het plaatsen van uw bestelling!
22-02-2021
lees verder

Persbericht

SAINT-GOBAIN GAAT EXCLUSIEVE ONDERHANDELINGEN AAN TER VOORBEREIDING VAN DE VERKOOP VAN HAAR DISTRIBUTIE ACTIVITEITEN IN NEDERLAND
05-01-2021
lees verder

Saint-Gobain Solutions en Gyproc introduceren Afbouwpakketten®

Saint-Gobain Solutions en Gyproc introduceren Afbouwpakketten® “Een innovatie die verschil gaat maken in de droge binnenafbouw”
14-12-2020
lees verder

Knauf Torro Kogelwerende Plaat

Knauf Torro Kogelwerende Plaat maakt het bouwen van kogelwerende wanden gemakkelijk
14-12-2020
lees verder

Bestel snel en gemakkelijk online bij Van Keulen

Van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip in Amsterdam
06-10-2020
lees verder

Greenworks en Van Keulen organiseren een maatwerktraining voor Intersell B.V.

Op donderdag 2 juli waren er in totaal 24 medewerkers van Intersell B.V. aanwezig bij een maatwerktraining, georganiseerd door Van Keulen Hout en Bouwmaterialen en de Greenworks Academy.
10-07-2020
lees verder