Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Klant aan het woord bij Van Keulen: Aannemingsbedrijf HR Construction

Hoe ervaart aannemingsbedrijf HR Construction de samenwerking met Van Keulen Hout en Bouwmaterialen? Aannemer Edwin Heijtlager vertelt.
05-10-2021
lees verder

VAN KEULEN LANCEERT APP!

Sinds kort is onze app voor u beschikbaar. De uitgebreide mogelijkheden bieden u gemak, snelheid en efficiëntie in uw dagelijkse werkzaamheden. En dat allemaal via uw mobiele telefoon of tablet.
14-09-2021
lees verder

Klant aan het woord bij Van Keulen: DRD Bouw

Rick van der Wal van DRD Bouw over uitdagingen in de bouw en de samenwerking met Van Keulen.
12-07-2021
lees verder

Verduurzaming in de praktijk bij Van Keulen Hout en Bouwmaterialen

Van Keulen brengt maatschappelijk verantwoord ondernemen dagelijks in de praktijk met een duidelijk herkenbaar assortiment duurzame bouwmaterialen.
08-07-2021
lees verder

TVM vergunning

Zoals bij u bekend is, dient u voor iedere komende stremming van een rijweg binnen de gemeente Amsterdam een TVM-/stremmingsvergunning aan te vragen. Meer informatie vindt u ...
28-06-2021
lees verder

Wagenparkbeheer bij Van Keulen

Wagenparkbeheer bij Van Keulen is door de specifieke eisen een hele uitdaging. Lees er hier alles over!
14-06-2021
lees verder

Klant aan het woord: bouwbedrijf De Nijs over beperkingen en uitdagingen bij bouwen in Amsterdam

Bouwbedrijf De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen. Lees hier hoe zij omgaan met de beperkingen en uitdagingen van bouwen in Amsterdam.
04-06-2021
lees verder

Fred Stoffers 40 jaar bij Van Keulen

Fred Stoffers is al 40 jaar werkzaam bij Van Keulen en waar dit vroeger heel normaal was, komt het vandaag de dag steeds minder vaak voor
12-05-2021
lees verder

Verduurzaming van de bouw

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen brengt maatschappelijk verantwoord ondernemen graag in de praktijk. Lees er hier meer over!
03-05-2021
lees verder

Willem Poos: de ultieme vraagbaak voor hout en bouwmaterialen

Willem Poos is terug van weggeweest. Niet dat hij ver uit de buurt was, want hij werkt al dik 21 jaar bij Van Keulen. Willem verlangde gewoon terug naar het dankbare werk aan de balie. Niks mis met zijn tussentijdse job op de binnendienst, maar voor hem gaat niets boven het directe klantcontact.
08-04-2021
lees verder