Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Vacatures

‘Een rasechte Amsterdammer weet het altijd beter’; een uitspraak die goed bij BMN Van Keulen past. Door het ‘beter te weten’ en hiernaar te handelen zijn we sinds 1909 een begrip in onze hoofdstad. Met ruim 50 medewerkers zijn we anno nu een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken.


Werken bij BMN Van Keulen

Zeg je BMN Van Keulen, dan zeg je ‘snel’. Al binnen 3 uur leveren we hout en bouwmaterialen in onze hoofdstad. Tot wel 28 meter hoog, tot in hartje binnenstad. Dan zit ‘iets op zijn janboerenfluitjes doen’ er dus niet in. Het vraagt om keihard werken met alle collega’s. Jong en oud. Vrouw en man. Alle nationaliteiten. Die trouwens allemaal geen blad voor de mond nemen maar recht voor hun raap zijn. Rasechte Amsterdammers dus.

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is onderdeel van Building Materials Europe (BME) en is met een omzet van €3,9 miljard (2020) het derde grootste distributieplatform voor bouwmaterialen op het Europese vasteland. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Nederland, maar BME heeft nationale en/of regionale leiderschapsposities in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Portugal en Spanje. BME levert bouwmaterialen aan professionele bouwers, gespecialiseerde installateurs, loodgieters en consumenten.


Van Keulen: Erkend Leerbedrijf

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is ‘Erkend Leerbedrijf’. Stagiaires uit het MBO onderwijs krijgen binnen diverse afdelingen van de organisatie een kans om ‘in de keuken mee te kijken’.

Bij een erkend leerbedrijf maken scholieren voor het eerst kennis met de praktijk. Deze zogenaamde beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen dit in de vorm van een leerbaan of stage. En dat mag weer alleen bij een erkend leerbedrijf!

De erkenning van leerbedrijven gebeurt op basis van een erkenningsregeling. Deze regeling voor leerbedrijven en intermediairs in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij is vastgesteld door vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers in de sector en door vertegenwoordigers van de MBO Raad.

Belangrijkste voorwaarden gesteld aan een Erkend Leerbedrijf:
Voor elk beroep waarvoor het leerbedrijf wil opleiden, is een aparte erkenning nodig;
Iedere leerling wordt begeleidt door een leermeester die het beroep uitvoert, waarvoor de leerling wordt opgeleid;
Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren.

Leerbedrijven zijn tegenwoordig onmisbaar voor het (middelbaar) beroepsonderwijs. Als onderdeel van ons MVO-beleid beschouwen we het als onze maatschappelijke taak om ons steentje bij te dragen aan het opleiden van jonge mensen. Van Keulen en het beroepsonderwijs werken samen aan de toekomst!