Vacatures

‘Een rasechte Amsterdammer weet het altijd beter’; een uitspraak die goed bij Van Keulen past. Door het ‘beter te weten’ en hiernaar te handelen zijn we sinds 1909 een begrip in onze hoofdstad. Met ruim 50 medewerkers zijn we anno nu een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken. Zeg je Van Keulen, dan zeg je ‘snel’. Al binnen 3 uur leveren we hout en bouwmaterialen in onze hoofdstad. Tot wel 28 meter hoog, tot in hartje binnenstad. Dan zit ‘iets op zijn janboerenfluitjes doen’ er dus niet in. Het vraagt om keihard werken met alle collega’s. Jong en oud. Vrouw en man. Alle nationaliteiten. Die trouwens allemaal geen blad voor de mond nemen maar recht voor hun raap zijn. Rasechte Amsterdammers dus.

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is onderdeel van Building Materials Europe (BME) en is met een omzet van €3,9 miljard (2020) het derde grootste distributieplatform voor bouwmaterialen op het Europese vasteland. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Nederland, maar BME heeft nationale en/of regionale leiderschapsposities in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Portugal en Spanje. BME levert bouwmaterialen aan professionele bouwers, gespecialiseerde installateurs, loodgieters en consumenten.

Vacatures bij Van Keulen

Medewerker magazijn
Wil je werken binnen een enthousiast team met een hands-on mentaliteit en ook de voordelen van een grote organisatie ervaren? Heb je ervaring met een heftruck? Hou je van fysieke inspanning en pak je ondersteunende werkzaamheden met beide handen aan? Dan zijn wij op zoek naar jou: een gemotiveerde Medewerker Magazijn!
Fulltime / 40 uur
Vrachtwagenchauffeur
Is het rijden in een vrachtwagen je grote passie en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Kun je geen genoeg krijgen van vrachtwagens en zie je jezelf al rondrijden op een vrachtwagen van Van Keulen? Dan zijn we op zoek naar jou.
Fulltime / 40 uur
Transportplanner
Heb jij passie voor transport en logistiek, en ben je een ervaren no-nonsense planner? Ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière om jezelf verder te ontwikkelen en wil je deel uitmaken van een logistiek koploper in handel in bouwmaterialen? Dan is Van Keulen op zoek naar jou!
Fulltime / 40 uur

    Bekijk alle beschikbare vacatures op:
www.werkenbijsaintgobaindistribution.nl/van-keulen