Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Wij zijn Van Keulen

‘Een rasechte Amsterdammer weet het altijd beter’; een uitspraak die goed bij Van Keulen past. Door het ‘beter te weten’ en hiernaar te handelen zijn we sinds 1909 een begrip in onze hoofdstad. Met ruim 50 medewerkers zijn we anno nu een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken.

Zeg je Van Keulen, dan zeg je ‘snel’. Al binnen 3 uur leveren we hout en bouwmaterialen in onze hoofdstad. Tot wel 28 meter hoog, tot in hartje binnenstad. Dan zit ‘iets op zijn janboerenfluitjes doen’ er dus niet in. Het vraagt om keihard werken met alle collega’s. Jong en oud. Vrouw en man. Alle nationaliteiten. Die trouwens allemaal geen blad voor de mond nemen maar recht voor hun raap zijn. Rasechte Amsterdammers dus.

Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is onderdeel van Building Materials Europe (BME) en is met een omzet van €3,9 miljard (2020) het derde grootste distributieplatform voor bouwmaterialen op het Europese vasteland. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Nederland, maar BME heeft nationale en/of regionale leiderschapsposities in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Portugal en Spanje. BME levert bouwmaterialen aan professionele bouwers, gespecialiseerde installateurs, loodgieters en consumenten.


Bedrijfsvideo

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Van Keulen.


Geschiedenis

1909: start éénmanszaak door verkoop zilverzand aan cafés
1932: aankoop van een bedrijf aan de Wagenaarstraat 139 - 141 
1980: verhuizing Van Keulen naar het Zeeburgerpad
1986: ontstaan van vloerenbedrijf Van Keulen Afbouw BV
2007: overname door de Franse multinational Saint-Gobain
2011: verhuizing naar Amsterdam-Noord
2012: verkoop vloerenbedrijf Van Keulen Afbouw
2014: klaar voor de toekomst
2021: Overname door Building Materials Europe (BME)


KvK-nummer

23077157