Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Wij zijn BMN Van Keulen

BMN Van Keulen is de specialist in droge afbouw met landelijke dekking en binnenstedelijke logistiek in Amsterdam. Vanuit onze 3 vestigingen in Roosendaal, Nijmegen en Amsterdam hebben wij volledige kennis van droge afbouw en maatwerklogistiek. Wij hebben een uniform droge afbouw assortiment samengesteld wat op deze 3 vestigingen volledig op voorraad is. 

BMN Van Keulen is een business unit binnen BMN Bouwmaterialen waardoor wij in de combinatie met onze BMN vestigingen alles voor de bouw kunnen leveren maar wel vanuit de expertise droge afbouw. BMN van Keulen is ontstaan uit Van Keulen Amsterdam (de expert als het om logistiek en droge afbouw gaat in Amsterdam), Raab Karcher Roosendaal (de droge afbouw specialist binnen Raab Karcher) en BMN Wijcks (de droge afbouwspecialist binnen BMN).

Gezamenlijk worden wij nog sterker!

BMN Van Keulen is onderdeel van Building Materials Europe (BME) en is met een omzet van €3,9 miljard (2020) het derde grootste distributieplatform voor bouwmaterialen op het Europese vasteland. Het hoofdkantoor is gesitueerd in Nederland, maar BME heeft nationale en/of regionale leiderschapsposities in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Portugal en Spanje. BME levert bouwmaterialen aan professionele bouwers, gespecialiseerde installateurs, loodgieters en consumenten.


Bedrijfsvideo

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Van Keulen Amsterdam.


Geschiedenis

1909: start éénmanszaak door verkoop zilverzand aan cafés
1932: aankoop van een bedrijf aan de Wagenaarstraat 139 - 141 
1980: verhuizing Van Keulen naar het Zeeburgerpad
1986: ontstaan van vloerenbedrijf Van Keulen Afbouw BV
2007: overname door de Franse multinational Saint-Gobain
2011: verhuizing naar Amsterdam-Noord
2012: verkoop vloerenbedrijf Van Keulen Afbouw
2014: klaar voor de toekomst
2021: Overname door Building Materials Europe (BME)


KvK-nummer

01013888