Vertil u niet aan zware boetes!

De til-norm: Van Keulen helpt een handje

Vanaf 1 september 2013 wordt de til-norm streng gehandhaafd. Als de Arboregels niet worden nageleefd, kan de inspectie boetes uitdelen tot 9.000 euro! Gaat een bedrijf meerdere keren in de fout, dan kan de boete oplopen tot 27.000 euro. Deze boetes gelden ook voor ZZP’ers die worden ingehuurd. Bovendien kunnen opdrachtgevers worden aangemerkt als werkgever en zij kunnen dus ook voor een overtreding van een ZZP’er een boete opgelegd krijgen. 

We zitten in de bouw niet te wachten op nog meer financiële en fysieke belasting. Vertil u daarom niet aan zware platen en torenhoge boetes en maak gebruik van de handige hulpmiddelen die Van Keulen u biedt.

(Gips)platen mogen niet meer plat op de vloer liggen. De oplossing is om platen verticaal en op minimaal 30 cm hoogte op plaat-jukken neer te zetten. Deze jukken zijn bij Van Keulen te koop of per pallet a 48 stuks te huur.Met kranen van 28 meter zet Van Keulen uw bestelling op elke gewenste plek; op de steiger, op een dakterras of in een krappe ‘onbereikbare’ steeg.

Met onze hydraulische kantelbare pallethaken steken we de (plaat)materialen zo naar binnen via ramen en andere openingen. De materialen worden u op die manier dus  meteen verticaal aangeboden. Gemak dient de mens.


Onze VCA-gecertificeerde transportploegen tillen de materialen naar uw duurbetaalde vaklieden. Dus de platen blijven ‘in de rug’ komen. Deze service noemen we bij Van Keulen ‘CarryOn’.

Al onze verkorte gipsplaten wegen minder dan 25kg. Deze ‘1-persoons’ platen en bijbehorende producten zoals bandstaal en papieren voegband zijn uit voorraad verkrijgbaar.


Wilt u meer weten over de til-norm of over onze handige hulpmiddelen? Bel 020-4604300 of stuur een email naar info@van-keulen.nl.