Van Keulen knapt het vuile werk op; bouwafval retour

05-01-2012
Elke gemeente herkent het probleem; te veel vrachtverkeer in de binnenstad. Dit zorgt voor met name luchtvervuiling en een slechte doorstroming van het verkeer. Daarnaast zijn de enorme vuilcontainers rondom de bouwprojecten iedereen een doorn in het oog. De druk om hier wat aan te doen neemt daarom ook toe. Op de hoofdaannemers, en indirect dus ook op de onderaannemers.

Juist om deze onderaannemers te ontzorgen, biedt Van Keulen binnenkort een onderscheidende service; binnen afzienbare tijd zal Van Keulen bouwafval retour nemen op de bouwplaatsen waar wordt geleverd. Voorwaarde is wel dat het gaat om restanten van door Van Keulen geleverde bouwmaterialen. In januari starten we een pilot van circa 8 maanden op een nieuw project, wat betekent dat we eind 2012 gereed zijn voor ‘het grote werk’. Voor onze klanten zal dit grote voordelen bieden.

De voordelen voor u als klant
  • U weet zeker dat het afval milieuvriendelijk wordt verwerkt. Binnen Van Keulen worden de verschillende afvalstromen al jaren gescheiden en gereed gemaakt voor recycling. Met name gips en hout zijn goede voorbeelden. Het afval van deze producten wordt voor 100% gerecycled;
  • U heeft minder containers nodig op de bouwplaats, dit bespaart u kosten én ruimte;
  • U heeft minder verkeer op de bouwplaats; de vrachtwagens van Van Keulen die het afval retourneren zijn immers al ter plaatse om te leveren;
  • U komt tegemoet aan de roep van de Overheid én de hoofdaannemer; de vuilniswagens hoeven de binnenstad niet meer in en de hoeveelheid vuilcontainers rondom de bouwprojecten wordt zo gereduceerd.

Bel 020-4604300 als u meer wilt weten over deze onderscheidende service van Van Keulen Hout en Bouwmaterialen.