Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Bouwshop

In onze nieuwe bouwshop vindt u een compleet assortiment hout, bouwmaterialen, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Onze enthousiaste medewerkers verstaan de taal van de bouw en adviseren u graag over gereedschap, materiaal en toepassing.

Snel naar:


Compleet assortiment, voor zowel de professional als de doe-het-zelver

  • Compleet assortiment hout, bouwmaterialen, gereedschappen en PBM

  • Voor zowel de professional als de doe-het-zelver

  • Deskundig advies


De prof begint de werkdag bij Van Keulen

In ons magazijn kunt u elke werkdag vanaf 05:30 uur terecht voor uw hout, plaatmateriaal en andere (af)bouwmaterialen. De shop biedt u vanaf 06:30 uur een compleet aanbod van gereedschap en PBM. Amsterdam-Noord is vanaf de ring A10 prima bereikbaar en in de koffiecorner staat het eerste ‘bakkie’ voor u klaar. Zo begint de werkdag van elke professional in de bouw bij Van Keulen!

Van Keulen bespaart u tijd en geld

Van Keulen biedt u een compleet assortiment, altijd op voorraad en overzichtelijk gesorteerd. U wilt ‘s ochtends namelijk snel uitzoeken en inladen. Bestellingen kunnen ook voor u worden klaargezet of worden afgeleverd op elke bouwplaats in Nederland. Tot zelfs 28 meter hoog en in Amsterdam binnen 3 uur! Zo helpt Van Keulen u om efficiënt en productief te werken. Want tijd is geld, zeker in bouw!