Werken bij Van Keulen

Werken bij Van Keulen
Van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip in Amsterdam. Het bedrijf is anno 2017 met ruim 50 medewerkers uitgegroeid tot een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is onderdeel van Saint Gobain Distribution Benelux. SGD Benelux is onderdeel van de Franse multinational Saint Gobain. Met in totaal zo’n 1.250 werknemers, verdeeld over 7 business units en 49 vestigingen is SGD Benelux één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen, sanitair en tegels aan de professionele bouwwereld in Nederland en België. De zeven onafhankelijk opererende business units zijn: Raab Karcher, De Jager-Tolhoek, Tegelgroep Nederland, Galvano, SGD Online, SFIC en Van Keulen.
 

Er is momenteel 5 vacatures


 

Medewerker houtbewerking en magazijn

Heb jij een ondernemende geest, los je zaken graag zelf op en voelen klanten zich gehoord bij jou? Toon jij eigenaarschap en heb je ervaring om iets uit niets op te bouwen? Dan is Van Keulen op zoek naar jou!

Bij van Keulen Hout en Bouwmaterialen is het op maat leveren van materialen een essentieel onderdeel van de service aan onze afnemers. Alles draait immers om de juiste materialen en gewenste afmetingen. Hoe mooi is het dan dat wij sinds kort een eigen zagerij hebben! Zo kunnen we straks alle materialen perfect op maat leveren aan onze klanten. 

Om de zagerij te runnen, zoeken wij een echte productiemanager die niet alleen van hout houdt, maar ook van tevreden klanten. De rol is geheel nieuw, zowel voor jou als voor ons. Daarom is het belangrijk dat jij zin en ervaring hebt om met ons deze nieuwe functie in te vullen en uit te bouwen, zodat we samen zorgen voor een optimaal draaiend zaagbedrijf bij Van Keulen. 

De zagerij moet nog groeien. Je zult je daarom in eerste instantie naast werkzaamheden in de zagerij ook bezighouden met voorkomende taken in ons magazijn. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Medewerker houtbewerking en magazijn ben je het aanspreekpunt in de zagerij en beheer je de werkvoorraad in de zagerij. Je kerntaken zijn als volgt samen te vatten: 
Wie ben jij?
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn, beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid en heb je technisch inzicht. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent dan ook in staat om zelfstandig problemen op te lossen. Jij beschikt dan ook over de volgende eigenschappen:
Wat mag je van ons verwachten?
Waar ga jij werken?
Van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip in Amsterdam. Het bedrijf is anno 2018 met ruim 50 medewerkers uitgegroeid tot een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken. Van Keulen levert bouwmaterialen in heel Nederland dezelfde dag, in Amsterdam zelfs binnen 3 uur, tot 28 meter hoog!

Van Keulen Hout & Bouwmaterialen is onderdeel van Saint Gobain Distribution Benelux. SGD Benelux is onderdeel van de Franse multinational Saint Gobain. Met in totaal zo’n 1.250 werknemers, verdeeld over 7 business units en 49 vestigingen is SGD NL één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen, sanitair en tegels aan de professionele bouwwereld in de Benelux. De zeven onafhankelijk opererende business units zijn: Raab Karcher, De Jager Tolhoek, Van Keulen, Tegelgroep Nederland, Galvano, SGD Online en SFIC.
 

Vrachtwagenchauffeur bij Van Keulen

Bij Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is logistiek een essentieel onderdeel van de service aan onze afnemers. Alles draait immers om de juiste materialen op de juiste plaats en natuurlijk: op het juiste moment. Als jouw passie transport en logistiek is en je toe bent aan een nieuwe uitdaging, hebben wij bij Van Keulen in Amsterdam voor jou een baan als vrachtwagenchauffeur.

Taken en verantwoordelijkheden
Jouw profiel
Ca. 3-5 jaar ervaring als beroepschauffeur in Nederland. In het bezit van een grootrijbewijs CE, code 95. In ieder geval in het bezit van een geldig hef-/reachtruck certificaat en een laadkraandiploma. Ervaring en een certificaat met de kooiaap is een pré. Evenals basiskennis van bouwstoffen.
 

Commercieel BBL-er Amsterdam bij Van Keulen

Bij Van Keulen Hout en Bouwmaterialen zijn de wensen van onze klanten altijd ons eerste uitgangspunt. Omdat we nog steeds méér klanten mogen begroeten, zoekt onze commerciële afdeling in Amsterdam een positieve en klantgerichte BBL-er om ons team te versterken. Zoek jij een interessante, commerciële (leer)werkplek bij een toonaangevend bedrijf? En ben je communicatief sterk? Dan is deze vacature écht iets voor jou.

Dit ga je doen
Dit bieden we jou  

BBL-er logistiek Amsterdam bij Van Keulen

De orders stromen binnen bij Van Keulen Hout en Bouwmaterialen! De collega’s van ons magazijn in Amsterdam kunnen daarom een enthousiaste BBL-er logistiek heel goed gebruiken. Heb jij passie voor bouw en logistiek? Ben je op zoek naar een leuke leerwerkplek om jezelf verder te ontwikkelen? En wil je deel uitmaken van een koploper in bouwmaterialen? Dan komt Van Keulen Hout en Bouwmaterialen graag in contact met jou!

Dit ga je doen
Dit bieden we jou  

Medewerker Magazijn (m/v, 40 uur)

Ter versterking van de logistieke afdeling van Van Keulen Hout en Bouwmaterialen zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker.

Wat verwachten we van je?
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn, heb je bij voorkeur enkele jaren magazijnervaring in een groothandelsomgeving. Je hebt affiniteit met de logistieke/bouwsector. Je bent in het bezit van een heftruck- en reachtruckcertificaat en hebt kennis van logistieke processen en veiligheidsaspecten. Het bezit van een vrachtwagen-rijbewijs is een pré.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:
Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende, zelfstandige baan binnen een informeel team dat veel waarde hecht aan een perfecte onderlinge samenwerking, bij een bedrijf met een goede reputatie in de markt. Je doorloopt een uitgebreid leer- en inwerktraject om je voor te bereiden op de praktijk. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Top Employer 2018

Saint Gobain is wederom Top Employer 2018 in Nederland en Europa. Uit het grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat Saint-Gobain Nederland uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.
 

Zo kun je solliciteren

Heb je interesse in één van deze vacatures en wil jij werken bij een Top Employer? Stuur dan snel jouw motivatie en cv naar Nikki van Gorkom (HR Manager): nikki.van.gorkom@saint-gobain.com.

N.a.v. van uw sollicitatie vindt er mogelijk onderzoek naar uw persoon via internet plaats.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacatures Saint-Gobain Distribution Benelux
Alle vacatures van Saint-Gobain Distribution Benelux vindt u op deze website: www.werkenbijsaintgobaindistribution.nl.

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen Team

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen

10-12-2018 Peter, we zullen je missen!
Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF Van Keulen & zo

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF

17-09-2018 Even voorstellen: onze nieuwe DAF


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain