Take-it-Bag; afval retour in bigbags

Take-it-Bag

Van Keulen neemt uw bouwafval mee in de Take-it-Bag!

Van Keulen komt uw bestelling brengen en neemt direct uw afval retour! Dat doen we met de Take-it-Bag, een vederlichte bigbag van 1 kuub (1m3) die u zo onder de arm meeneemt. Vervolgens zet u de Take-it-Bag op een stoep, balkon, dakje of steiger. Desnoods hangt onze chauffeur de bigbag even aan de pallet-haak voor het raam, zodat u en uw collega’s hem kunnen vullen. Grote vuilcontainers op parkeerplaatsen zijn verleden tijd. En afval de trappen afsjouwen hoeft ook niet meer!

Onze vrachtwagens rijden dus niet meer leeg de stad uit, maar 'vol' met afval. Met deze onderscheidende service helpt Van Keulen Hout en Bouwmaterialen bij het terugdringen van vrachtverkeer en vuilcontainers in de binnenstad. Powered by ICOVA!

Zo werkt het
De Take-it-Bag kost € 97,50 ex. BTW. De zak is verkrijgbaar in onze shop maar kan ook worden meegeleverd met uw bouwmaterialen. Als de zak moet worden opgehaald, belt u 020-4604300. U geeft door:
De voordelen voor onze klanten
Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen
Elke gemeente herkent het probleem; te veel vrachtverkeer in de binnenstad. Dit zorgt voor met name luchtvervuiling en een slechte doorstroming van het verkeer. Daarnaast zijn de enorme vuilcontainers rondom de bouwprojecten iedereen een doorn in het oog. De (politieke) druk om hier wat aan te doen neemt daarom ook toe. Op de hoofdaannemers, en indirect dus ook op de onderaannemers.

De vrachtwagens van Van Keulen rijden dus niet meer leeg de stad uit en de grote containers maken plaats voor kleinere bigbags. Dat betekent: minder vuilniswagens én minder vuilcontainers in de binnenstad. Zo blijven de parkeerplaatsen vrij voor auto’s, het verkeer stroomt beter door en de luchtkwaliteit verbetert. Bovendien wordt de inhoud van de Take-it-Bag voor gegarandeerd 88% gerecycled en de zak zelf zelfs voor 100%. Zo is de Take-it-Bag een noemenswaardige aanvulling op het MVO-beleid van Van Keulen Hout en Bouwmaterialen.

Meer weten over deze onderscheidende service van Van Keulen Hout en Bouwmaterialen? Bel 020-4604300 of stuur een email naar info@van-keulen.nl

* Voorwaarden
In de Take-it-Bag mag géén:
Indien bovenstaande materialen in de zak worden aangetroffen, worden de meerkosten voor het sorteren/verwerken van deze materialen aan u in rekening gebracht. Inhoudscontrole door milieupolitie is mogelijk. De zakken zijn genummerd, zodat de afkomst kan worden getraceerd. Bij niet in acht nemen van bovenstaande voorwaarden zullen wij niet overgaan tot het afvoeren van uw bouwafvalzak.

Computerstoring opgelost, veiligheidsmaatregelen getroffen Van Keulen & zo

Computerstoring opgelost, veiligheidsmaatregelen getroffen

22-07-2017 Bekende email-adresen weer actief, tijdelijk account niet meer gebruiken a.u.b.
Van Keulen 'gewoon' operationeel ondanks computerstoring Van Keulen & zo

Van Keulen 'gewoon' operationeel ondanks computerstoring

30-06-2017 Bestellingen worden opgenomen via telefoon en tijdelijk email-account


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain