Rekentools

Onderstaande rekentools maken de professional het leven makkelijker. Bereken snel en simpel de juiste hoeveelheid benodigde materialen, geschatte kosten of bijvoorbeeld de Rc-waarden. Hulp nodig met de rekentools? Neem contact met ons op; bel 020-4604300 of stuur een email naar info@van-keulen.nl.
Eternit Gevelcalculator Sidings Cedral

Eternit Gevelcalculator Sidings Cedral

Decoratieve duurzame vezelcement gevelbekledingsstroken. Te verkrijgen met een houtnerfstructuur (classic) of met een glad oppervlak (smooth). Voor het bekleden van gevels, topgevels, gevel delen, oversteken, dakkapellen in nieuwbouw en renovatie.

» Ga naar de Eternit Gevelcalculator Sidings Cedral

Faay Wandcalculator

Faay Wandcalculator

In drie stappen naar een kostenindicatie! Met de FAAY wandcalculator bepaalt u snel en simpel hoeveel het u ongeveer kost om een ruimte op te delen met wanden. Na het bepalen van de ruimtelijke afmetingen, tekent u de gewenste wanden en kozijnen in het bovenaanzicht. Is de bouwtekening naar wens, dan geeft de wandcalculator u een indicatie van de geschatte kosten en benodigde bouwmaterialen.

» Ga naar de Faay Wandcalculator

Fermacell Materiaalbenodigdheden

Fermacell Materiaalbenodigdheden

Met Fermacell Materiaalbenodigdheden weet u binnen enkele muisklikken hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw wand, plafond of vloer.

De calculator berekent niet alleen het aantal gipsvezelplaten, maar ook de staanderprofielen, liggerprofielen, voegenlijm, voegengips, snelbouwschroeven, nieten, montagelijm en kant-en-klaar finish. Uiteraard rekening houdend met materiaalverlies. Inclusief productspecificaties en bestel-informatie. Erg handig!

» Ga naar Fermacell Materiaalbenodigdheden

Fermacell Systeemselector

Fermacell Systeemselector

Snel en gemakkelijk het juiste bouwsysteem voor uw project vinden? De systeemselector helpt u daarbij.

Door in de digitale woning op de gezochte wand, vloer of plafond te klikken komt u in het keuzesysteem. Hier kunt u exact aangeven aan welke wensen uw bouwsysteem moet voldoen. Vervolgens geeft de systeemselector u een advies voor de toepassing van ons product in uw bouwsituatie. Van dit advies genereert u desgewenst een STABU besteksomschrijving, die direct in uw digitale projectbeschrijving te verwerken is.

» Ga naar de Fermacell Systeemselector

Firestone RubberCover Material Estimator

Firestone RubberCover Material Estimator

De Firestone RubberCover Material Estimator is een programma dat professionals helpt bij het berekenen van het benodigde materiaal om een specifiek dak te bedekken met het Firestone RubberCover EPDM Systeem.

» Ga naar de
Firestone RubberCover Material Estimator

GypBox Rekenmodule

GypBox Rekenmodule

Bereken in drie stappen de meest efficiënte oplossing voor na-isolatie van dak en/of gevel.

» Ga naar de GypBox Rekenmodule

Gyproc Plafond- en vloerselector

Gyproc Plafond- en vloerselector

De Gyproc Plafond- en vloerselector informeert en adviseert alle bouwprofessionals over de beste Gyproc-oplossing voor plafond- en vloersystemen. Deze online tool houdt bij het advies rekening met eisen uit het Bouwbesluit 2012. Met enkele kliks die betrekking hebben op de bestaande constructie, brandwerendheid, lucht- en contactgeluidsisolatie en afwerkingsklasse A, adviseert de selector het meest passende plafond- en vloersysteem. Alle informatie is direct voorhanden; technische specificaties, 2D- en 3D-illustraties, systeemcomponenten en verbruiksstaten. De bestekteksten kunnen eenvoudig via een link naar de Gyproc-bestekservice gedownload worden.

» Naar de De Gyproc Plafond- en vloerselector

Gyproc Systeemselector

Gyproc Systeemselector

Vind het geschikte wandsysteem met de Gyproc Systeemselector. Deze handige tool brengt u een advies uit op basis van de gewenste wand-prestaties. De Systeemselector selecteert de wanden die voldoen aan de door u opgegeven criteria. Vervolgens kunt u een kant-en-klare wand kiezen en desgewenst gelijk de bestektekst bekijken.

» Ga naar de Gyproc Systeemselector

Gyvlon Vloeradviseur

Gyvlon Vloeradviseur

De Gyvlon Vloeradviseur is een praktisch hulpmiddel waarmee met enkele muisklikken het juiste vloertype kan worden bepaald. Door middel van korte animaties helpt dit vloerselectiesysteem van Gyvlon u om de juiste gietvloer te selecteren. De bijbehorende informatie (zoals bestekposten, detailtekeningen en verwerkingsvoorschriften) kunnen daarna direct in een projectdocument worden geplaatst.

» Ga naar de Gyvlon Vloeradviseur

Isover Rekenprogramma's

Isover Rekenprogramma's

Met het rekenprogramma Termical kunnen op eenvoudige wijze thermische isolatieberekeningen worden gemaakt voor onder andere spouwmuren, vliesgevels, gevelsluitende elementen, voorzetwanden en hellende daken.

Met het rekenprogramma Renocal kunnen een aantal renovatietoepassingen worden doorgerekend. Renocal geeft antwoord op vragen als 'Is het interessant de constructie na te isoleren?' of 'Wat is de besparing in geld?'.

» Ga naar de Isover Rekenprogramma's

Knauf Documentatie

Knauf Documentatie

Van elk Knauf product of systeem vindt u hier de documentatie.

» Ga naar het Kenniscentrum van Knauf

Knauf Scheidingswandenwijzer

Knauf Scheidingswandenwijzer

Met de systeemwijzer scheidingswanden ziet u direct welk systeem in uw situatie toegepast kan worden en voldoet aan de gestelde eisen.

» Ga naar de Knauf Scheidingswandenwijzer

Koramic Dakplanner

Koramic Dakplanner

Met de Koramic Dakplanner berekent u eenvoudig de benodigde hoeveelheden dakpannen inclusief nokvorsten, gevelpannen, onderpannen en bevestigingsmiddelen.

Deze online service werkt snel en eenvoudig. Om de Dakplanner te kunnen gebruiken, moet u zich eenmalig bij Wienerberger aanmelden. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging retour waarmee u dagelijks eenvoudig kunt inloggen.

» Ga naar de Koramic Dakplanner
Via deze link kunt u zich ook aanmelden.

Monier Dakdesigner

Monier Dakdesigner

Zie hoe u met een paar muisklikken een huis een nieuwe uitstraling kunt geven.

» Ga naar de Monier Dakdesigner

Mosa Mix Calculator

Mosa Mix Calculator

Met de Mosa Mix Calculator bepaalt u eenvoudig de hoeveelheid te bestellen Mosa Mix & Mosaics stroken. Alleen het aantal vierkante meters, het strokenpatroon en de kleur invullen en u hebt direct een overzicht van het aantal te bestellen tegels. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, bestaat tevens de mogelijkheid het gekozen legpatroon en de kleurenmix met bijhorende besteladvies te printen.

» Ga naar de Mosa Mix Calculator

Opstalan Productselector

Opstalan Productselector

Met behulp van een keuzestructuur kunt u makkelijk alle informatie over Opstalan-producten vinden.

» Ga naar Opstalan Productselector

Rockwool RekenTool

Rockwool RekenTool

Met Rockwool RekenTool berekent u op de meeste simpele en snelle manier Rc-waarden van vlakdakconstructies, inclusief de invloed van bevestigers.

» Ga naar de Rockwool RekenTool

Silka Productselector

Silka Productselector

Xella Nederland BV biedt vele oplossingen. SILKA kalkzandsteen biedt een assortiment veelzijdige, flexibele bouwmaterialen waarmee u snel een goed resultaat boekt. Van elementen tot stenen en blokken: voor elke bouwuitdaging is er een oplossing; de mogelijkheden zijn ongekend.

» Ga naar de Silka Productselector

Skantrae lambrisering rekentool

Skantrae lambrisering rekentool

Bereken in slechts 7 stappen uw ideale lambrisering met de speciale Skantrae rekentool.

Kies uw stijl en bepaal uw ruimte. De Skantrae rekentool berekent voor u de benodigde materialen en geeft u een overzicht van de indeling. Het op maat gemaakte paspaneel wordt voor u berekend en de totale adviesprijs wordt getoond. U kunt uw ontwerp opslaan om later nog eens te bekijken, aan te passen, te mailen of te printen.

» Ga naar de Skantrae lambrisering rekentool

Velux Energy and Indoor Climate Visualizer

Velux Energy and Indoor Climate Visualizer

VELUX Energy and Indoor Climate Visualizer wordt gebruikt ter beoordeling van de prestaties van ééngezinswoningen met betrekking tot de energie-, ventilatie- en binnenklimaat. Het is intuïtief te gebruiken en kan door iedereen met een basiskennis van technologie worden gebruikt. De Visualizer is gebaseerd op een erkende en gevalideerde simulatie-engine.

» Ga naar Velux Energy and Indoor Climate Visualizer

Velux Daylight Visualizer

Velux Daylight Visualizer

VELUX Daylight Visualizer is een eenvoudig hulpmiddel voor ontwerp en analyse. Het is bedoeld ter bevordering van het gebruik van daglicht in gebouwen en voorspelt en documenteert op een professionele manier de daglicht-niveaus. Uitermate handig bij herinrichting van een ruimte en/of ontwerp van een gebouw/project.

» Ga naar de Daylight Visualizer.

Ytong Rekenliniaal

Ytong Rekenliniaal

Handig hulpmiddel om de hoeveelheid blokken en lijm voor uw klus te berekenen.

» Ga naar de Ytong Rekenliniaal

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen Team

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen

10-12-2018 Peter, we zullen je missen!
Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF Van Keulen & zo

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF

17-09-2018 Even voorstellen: onze nieuwe DAF
Proficiat Mitchel! Team

Proficiat Mitchel!

16-07-2018 13e medewerker behaalt TCVT-certificaat
VIDEO: Van Keulen is 100% toekomstproof Van Keulen & zo

VIDEO: Van Keulen is 100% toekomstproof

11-07-2018 Van Keulen met eigen ogen zien, dat wil toch iedereen?


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain