John Veerman begonnen aan nieuw avontuur

John Veerman begonnen aan nieuw avontuur
John Veerman begonnen aan nieuw avontuur
John Veerman begonnen aan nieuw avontuur
John Veerman begonnen aan nieuw avontuur
John Veerman begonnen aan nieuw avontuur

Bekijk hier de foto's van het afscheidsfeestje

Een kleine 2 maanden terug maakte John Veerman wereldkundig dat hij begint aan een nieuw hoofdstuk van z’n carriere. Als onderneming en als collega’s zijn we de schrik nog nauwelijks te boven, maar hij heeft het schip nu toch écht verlaten. 1 mei is John begonnen als Algemeen Directeur van Kwakman Afbouw. Een geweldige kans voor een geweldige kerel.

Van Keulen is net overgenomen door Saint-Gobain als John in november 2007 in dienst treedt. Het klikt meteen tussen deze Volendamse druktemaker en zijn nieuwe Amsterdamse ‘liefde’. John’s energie en enthousiasme werken aanstekelijk op directe collega’s en blijft niet onopgemerkt in de rest van de gelederen. Als Hoofd Logistiek / Vestigingsmanager ontpopt John zich als een ultieme regelneef met energie voor 3.

Toch is het in 2011 geen ‘zekerheidje’ dat John de juiste man is om Gertjan Van Keulen op te volgen als de nieuwe Algemeen Directeur. Het blijkt echter een gouden greep: al snel kruipt John onder de vleugels van Martin de Rouw vandaan en voert met steun uit Tilburg/Parijs een ongekende professionalisering door binnen de gehele organisatie.

Met zijn ongeëvenaarde inzet verbaast hij vriend en vijand door op korte termijn nieuw territorium te veroveren, oude relaties af te stoffen en resultaten bij bestaande klanten te verhogen. En dat zal niemand ontgaan; John blijkt namelijk een echt (social) media-dier. Via website en nieuwsbrief wordt zo’n beetje elk wapenfeit onder de aandacht gebracht en op Facebook, Twitter en Linkedin kan men om Veerman niet heen. Van Keulen staat op de kaart.

Ondertussen voorziet John dat op de lange termijn MVO doorslaggevend kan worden in de branche én voor Van Keulen. Met een expertise in binnenstedelijke distributie als speerpunt zet de Volendammer alles op alles om Van Keulen te transformeren tot de meest duurzame leverancier van bouwmaterialen in de randstad. GTL, The Blue Road, de Take-it-Bag en Greenworks worden de duurzame paradepaardjes van Van Keulen en ook op het gebied van veiligheid en milieu worden grote stappen gezet. Met z’n charisma en ongekende drive blijft John z’n netwerk uitbreiden, van woningcorporaties tot B&W. De naamsbekendheid van Van Keulen viert hoogtijdagen en het bedrijf wint diverse duurzame prijzen. Iedereen weet het nu: MVO is een werkwoord! Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; veel bedrijven dragen het uit, Van Keulen voert het uit.

In 2014 heeft de economische crisis de bouwwereld in een wurggreep maar Van Keulen beweegt zich tegen de markt in. Het team is verstrekt, het wagenpark wordt uitgebreid en omzet-records worden gebroken. Van Keulen draait als een tierelier en niemand zal ontkennen dat het mede Veerman’s verdienste is. Des te groter is daarom de schok als John z’n vertrek aankondigt.

Beste John. Inmiddels geen collega meer, maar voor velen voor altijd een goede vriend. We willen je nogmaals bedanken voor alles wat je hebt betekend voor Van Keulen en voor ons als individuen. We wensen je heel veel succes bij Kwakman Afbouw en het allerbeste voor de toekomst!

Je collega’s.

Lees ook

Proficiat Mitchel!

Proficiat Mitchel!

16-07-2018 | Team
13e medewerker behaalt TCVT-certificaat

Even voorstellen: Robbert Gosman

Even voorstellen: Robbert Gosman

11-07-2018 | Team
Team Van Keulen breidt uit!

Ken jij Gert al? Hij is onze nieuwe medewerker Verkoop Binnendienst

Ken jij Gert al? Hij is onze nieuwe medewerker Verkoop Binnendienst

07-05-2018 | Team
Met deze nieuwe collega haalden we meer dan 15 jaar ervaring in huis

Word jij de held in onze spiksplinternieuwe zagerij?

Word jij de held in onze spiksplinternieuwe zagerij?

30-03-2018 | Van Keulen & zo
Gezocht: collega die uit het juiste hout is gesneden

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF Van Keulen & zo

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF

17-09-2018 Even voorstellen: onze nieuwe DAF
Proficiat Mitchel! Team

Proficiat Mitchel!

16-07-2018 13e medewerker behaalt TCVT-certificaat
VIDEO: Van Keulen is 100% toekomstproof Van Keulen & zo

VIDEO: Van Keulen is 100% toekomstproof

11-07-2018 Van Keulen met eigen ogen zien, dat wil toch iedereen?
Even voorstellen: Robbert Gosman Team

Even voorstellen: Robbert Gosman

11-07-2018 Team Van Keulen breidt uit!
Klant Van Keulen uit zijn dak van tevredenheid Klanten over VK

Klant Van Keulen uit zijn dak van tevredenheid

"Alle bestellingen zijn 100% foutloos en op tijd geleverd. Dat is echt uniek als je het mij vraagt.”


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain