​Metal stud wanden en profielen bestelt u bij Van Keulen

​Metal stud profielen

Onze verkopers hebben verstand van metal stud en droge binnenafbouw, dus wij adviseren u goed en graag over productkeuze en -toepassing

Snelle levering metal stud profielen nodig? Voor honderden montagebedrijven in de droge binnenafbouw is Van Keulen Hout en Bouwmaterialen sinds jaar en dag dé leverancier op het gebied van metal stud. Van Keulen biedt een uitgebreid aanbod stalen profielen, complete wandsystemen, systeemplafonds en estrichvloeren. Ook voor alle toebehoren en voorgeschreven gipsplaten en isolatiematerialen kunt u bij Van Keulen terecht.
 

Metal stud oplossing

‘Wandenbouwers’ zijn actief op een diversiteit aan utilitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Plafond- en wandsystemen worden verwerkt in bijvoorbeeld scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra, zorgcomplexen, hotels, bioscopen en theaters. Elk project is anders en aan elke wand worden anders eisen gesteld.

Van Keulen’s assortiment  bevat alle producten van gerenommeerde A-merken zoals Nevima, Steelframe, Gyproc, Fermacell en Knauf. Dus of het nu gaat om geluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid of stabiliteit; Van Keulen heeft altijd wel een product met de juiste eigenschap! Bovendien beschikken we –samen met onze leveranciers– over de juiste vak- en productkennis om u te adviseren over keuze, toepassing en combinatie van producten.
 

Meest verkochte producten m.b.t. metal stud, wanden, vloeren en plafonds


Wilt u een bestelling plaatsen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Stuur een email naar bestelling@van-keulen.nl of bel 020-4604300. Onze ervaren collega’s beschikken over een schat aan productkennis en helpen u graag verder.
 


 

Daarom bestelt u bij Van Keulen
  • Dé leverancier op het gebied van metal stud en droge binnenafbouw
  • Snelle levering, desnoods binnen 3 uur op de bouwplaats!
  • Aflevering tot wel 28 meter hoog, dus zo door het bovenraam naar binnen!
Vragen? Offerte? Bestellen?
Bel Van Keulen 020-4604300

Contactformulier

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

De heer   Mevrouw *
*
*
*

LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain