​Kalkzandsteen bestelt u bij Van Keulen

​Kalkzandsteen

Van Keulen biedt u een compleet aanbod kalkzandsteen blokken, elementen, lijm, mortels en toebehoren

Kalkzandsteenblokken of elementen nodig? Dan is Van Keulen Hout en Bouwmaterialen uw leverancier bij uitstek. In het assortiment van Van Keulen vindt u een diversiteit aan kalkzandsteenproducten zoals metselstenen, metselblokken, kalkzandsteen elementen, kalkzandsteen lijmblokken, vellingblokken, blokkenlijm, mortels en andere toebehoren. Allen van hoge kwaliteit, altijd scherp geprijsd.
 

Van Keulen levert kalkzandsteen supersnel, tot wel 28 meter hoog

Van Keulen in Amsterdam-Noord levert al meer dan honderd jaar hout en bouwmaterialen aan (af)bouwbedrijven in geheel Nederland. Bijna alle kalkzandsteen producten zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit ons nieuwe magazijn aan het IJ. Onze chauffeurs brengen uw bestelling supersnel op de bouwplaats; indien gewenst staan uw bouwmaterialen binnen 3 uur op de steiger!* Bovendien zijn onze vrachtwagens uitgerust met hijskranen die reiken tot wel 28 meter. Dat betekent dat we uw kalkzandsteenblokken en elementen op de meest lastige plekken kunnen neerzetten; precies op de plek waar u ze verwerkt!
 

Kalkzandsteen, een veelzijdig product

Kalkzandsteen is een natuurlijk materiaal, bestaande uit zand, kalk en water. Het is een veelzijdig product met veel voordelen. Zo kunnen kalkzandsteenblokken en elementen relatief makkelijk en snel worden verwerkt in vergelijking met traditioneel metselwerk. Het materiaal is volledig recyclebaar, is vochtbestendig, heeft goede brandwerende en isolerende eigenschappen.

Kalkzandsteen kan machinaal en handmatig worden toegepast in zowel dragende als niet-dragende wanden, zoals scheidingswanden, binnenspouwbladen, spouwmuren, kopgevels, woningscheidende wanden en funderingsmetselwerk. Daarom ziet u kalkzandsteen terug in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, in woning- én utiliteitsbouw. 

* Binnen 3 uur leveren is niet standaard. Geef bij bestellen dus aan of dit voor u van belang is!

Wilt u meer weten over ons aanbod van kalkzandsteen producten of wilt u een bestelling plaatsen? Stuur dan een email naar bestelling@van-keulen.nl of bel gelijk 020-4604300.

 


 

De voordelen van Van Keulen:
  • Razendsnelle levering, als het echt moet binnen 3 uur!*
  • Aflevering tot wel 28 meter hoogte, dus zo op de steiger!
  • Ervaren verkopers met veel productkennis: wij adviseren u graag over productkeuze en
    -toepassing
Vragen? Offerte? Bestellen?
Bel Van Keulen 020-4604300

Contactformulier

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

De heer   Mevrouw *
*
*
*

LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain