Isolatiematerialen: steenwol en glaswol isolatie

Isolatiematerialen: steenwol en glaswol isolatie

Voor een supersnelle levering isolatiemateriaal belt u Van Keulen in Amsterdan

Snelle levering isolatiemateriaal nodig? Van Keulen Hout en Bouwmaterialen uit Amsterdam is specialist in het leveren van isolatiematerialen zoals steenwol, glaswol en bijvoorbeeld dampremmende en dampdoorlatende folies. In ons magazijn van ruim 26.000 m2 beschikken we over een compleet assortiment zachte en harde isolatiematerialen. Allemaal direct uit voorraad leverbaar, door geheel Nederland én razendsnel! Indien gewenst levert Van Keulen in Amsterdam en ver daarbuiten binnen 3 uur. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met kranen die uw isolatieproducten kunnen plaatsen op zelfs 28 meter hoog.

Of het nu gaat om vloerisolatie, dakisolatie, buitengevelisolatie, spouwmuurisolatie of het na-isoleren van binnenwanden; Van Keulen biedt voor elke situatie een passende oplossing. Vanzelfsprekend voor thermische isolatie, maar ook voor akoestische en brandwerende doeleinden. In ons aanbod van isolatie materialen vindt u producten van alle bekende A-merken, zoals Rockwool, Isover, Kingspan, Miofol, Knauf Insulation en Ecotherm. Zodoende bieden we altijd topkwaliteit voor elke toepassing.
 

Onze meest verkochte isolatiematerialen

 

Rockwool isolatie

Rockwool is 's werelds bekendste en grootste producent van steenwol en biedt een compleet aanbod van isolatiematerialen. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen is leverancier van het gehele Rockwool-assortiment en levert diverse producten van Rockwool uit voorraad. Razendsnel en tegen scherpe prijzen! 
 

Welk isolatie product moet ik nemen?

Energiebesparing en duurzaam bouwen is niet meer weg te denken uit de bouwbranche. Goede thermische isolatie zorgt in de eerste plaats voor een reductie van energiegebruik. Daarnaast biedt het een verbeterd comfort en duurzaam waarde behoud van vastgoed. Daarbij is het essentieel om te kiezen voor de juiste producten met de juiste isolerende eigenschappen.

* Binnen 3 uur leveren is niet standaard. Geef bij bestellen dus aan of dit voor u van belang is!

Vraag onze adviseurs daarom om advies! Samen met onze leveranciers denken we graag mee over productkeuze, toepassing en verwerking van isolatiematerialen, om zodoende een optimale isolatie te bewerkstelligen. Dus bel snel 020-4604300, onze collega’s helpen u graag verder.


 


 

De voordelen van Van Keulen:
  • Snelle levering door heel Nederland, vaak zelfs binnen 3 uur*
  • Zeer groot assortiment isolatiematerialen op voorraad
  • Aflevering tot zelfs 28 meter hoog, dus bijvoorbeeld op dak of steiger
  • Zeer ervaren verkopers met veel productkennis die u graag adviseren over materiaalkeuze en
    -toepassing
Vragen? Offerte? Bestellen?
Bel Van Keulen 020-4604300

Contactformulier

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

De heer   Mevrouw *
*
*
*

LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain