Disclaimer

De inhoud van deze website wordt zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het is echter altijd mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onjuist is. Voor eventuele gevolgen voor derden die voortvloeien uit deze onjuistheden aanvaardt Van Keulen Hout en Bouwmaterialen geen enkele verantwoordelijkheid dan wel aansprakelijkheid. Aan de inhoud van deze website kan daarom geen enkel recht worden ontleend.

Deze disclaimer is niet bedoeld aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet. Deze site bevat koppelingen naar websites die door derden worden onderhouden. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen heeft geen invloed op de content van die sites en kan daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze websites.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, zoals teksten, afbeeldingen en software komen toe aan Van Keulen Hout en Bouwmaterialen. Informatie op deze site ongeacht de verschijningsvorm mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Van Keulen.

Verzonden emails
Informatie die door Van Keulen Hout en Bouwmaterialen per emails wordt verzonden, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerden. Het is verboden voor anderen dan de geadresseerden deze informatie te gebruiken. Ook het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen draagt geen verantwoordelijkheid voor de juiste en volledige overdracht van de inhoud van verzonden emails, noch voor tijdige ontvangst ervan. Aan de door ons aan u gezonden informatie kan geen enkel recht worden ontleend.

Privacyverklaring
Van Keulen Hout en Bouwmaterialen gaat met respect om met de privacy van al haar websitebezoekers en behandelt persoonlijke informatie altijd vertrouwelijk. Ook stelt Van Keulen Hout en Bouwmaterialen persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden. Wel kan Van Keulen Hout en Bouwmaterialen reacties van websitebezoekers gebruiken om daarmee te komen tot verdere ontwikkeling en verbetering van haar producten en diensten. Ook kan Van Keulen Hout en Bouwmaterialen in sommige gevallen persoonlijke gegevens gebruiken om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Stelt u hierop geen prijs, dan kunt u een e-mail sturen naar info@van-keulen.nl.

© 2012 Van Keulen Hout en Bouwmaterialen. Wijzigingen voorbehouden.4-U-2 en Van Keulen breken records in nieuwe Thialf Project

4-U-2 en Van Keulen breken records in nieuwe Thialf

21-12-2016 Een interview met Frank Appel over 35.000 m2 systeemplafonds
Vacature: Van Keulen zoekt Medewerker Magazijn (m/v, 40 uur) Team

Vacature: Van Keulen zoekt Medewerker Magazijn (m/v, 40 uur)

13-12-2016 Gezocht: collega die weet van bouwmaterialen, heftrucks en Amsterdamse humor


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain