Disclaimer

De inhoud van deze website wordt zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het is echter altijd mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onjuist is. Voor eventuele gevolgen voor derden die voortvloeien uit deze onjuistheden aanvaardt Van Keulen Hout en Bouwmaterialen geen enkele verantwoordelijkheid dan wel aansprakelijkheid. Aan de inhoud van deze website kan daarom geen enkel recht worden ontleend.

Deze disclaimer is niet bedoeld aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet. Deze site bevat koppelingen naar websites die door derden worden onderhouden. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen heeft geen invloed op de content van die sites en kan daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze websites.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, zoals teksten, afbeeldingen en software komen toe aan Van Keulen Hout en Bouwmaterialen. Informatie op deze site ongeacht de verschijningsvorm mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Van Keulen.

Verzonden emails
Informatie die door Van Keulen Hout en Bouwmaterialen per emails wordt verzonden, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerden. Het is verboden voor anderen dan de geadresseerden deze informatie te gebruiken. Ook het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Van Keulen Hout en Bouwmaterialen draagt geen verantwoordelijkheid voor de juiste en volledige overdracht van de inhoud van verzonden emails, noch voor tijdige ontvangst ervan. Aan de door ons aan u gezonden informatie kan geen enkel recht worden ontleend.


© 2012 Van Keulen Hout en Bouwmaterialen. Wijzigingen voorbehouden.

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen Team

Peter Bakker na 43 dienstjaren met welverdiend pensioen

10-12-2018 Peter, we zullen je missen!
Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF Van Keulen & zo

Goed voor Van Keulen en voor het milieu: onze gloednieuwe DAF

17-09-2018 Even voorstellen: onze nieuwe DAF


LEAN and GREEN
Take it Bag
GTL Fuel
Greenworks
The Blue Road
FSC PEFC
Saint Gobain